om os

mig 2.jpg__PID:cf682549-b310-4106-ba97-4609ecb6f791

Historien om Plakata

Det vrimlede allerede tidligt med gode ideer, og i 2021 blev de til virkelighed. De veldesignede og flotte plakater, der spreder hygge og god stemning i hjemmene, blev basis for virksomheden. Og de er den dag i dag grundlaget for plakatbutikken Plakata.

Som virksomhed har jeg udgangspunkt i den helt personlige kreativitet, den tekniske snilde på computeren med programmering og billedredigering, og et skarpt æstetisk blik, som kan finde og fremhæve det lækreste ved motivet, og som kan se, hvordan teksten skal vinkles i rammen.

Hos mig er æstetikken og det rent visuelle uløseligt forbundet med teknisk overblik og professionel kunnen. Teknikken er stadig det smarte og nødvendige grundlag, der gør det muligt at give kreativiteten frit løb. Både for mig, og for dig som kunde. 

Selvom jeg er et ret nyt firma, har jeg aldrig været i tvivl om, hvor jeg kommer fra, og hvad, der driver mig.

Jeg vil bringe min egen glæde ved de gode motiver, den inspirerende tekst og det fede design ud til alle kunderne i plakaternes verden. Hos Plakata elsker jeg at se de gode og flotte ideer blive til virkelighed.

Hvad tilbyder Plakata?

Det er målet for mig, at vores mine altid skal kunne finde et stort og inspirerende udvalg af motiv- og tekstbårne plakater.

Og det er en ambition, som du kan se afspejlet i mit flotte og alsidige sortiment.

 Udvalget indeholder blandt andet stilfulde byplakater med byer fra hele landet.

Stilfulde plakater med alle landets byer

Byplakaterne er udgør en meget stor del af sortimentet. Udvalget rummer nemlig bynavne og landsbyer fra hele Danmark. Bybilleder og byplakater hører ikke kun turistmålene til, hvis du spørger mig. 

Det er vores individuelle forhold til byerne, der gør dem til noget særligt, og det forhold kan du fremhæve eller fejre med en af vores flotte byplakater. Det kan være stedet, hvor du bor, eller hvor familien stammer fra, eller det første sted, du boede efter du flyttede hjemmefra. Vælg din landsdel, og find den by, du vil have på væggen.

Sæt dit eget præg på yndlingsbyen

Som noget særligt kan du også lave din helt egen byplakat. Brug det interaktive kort, eller find byens navn med søgefeltet. Der er rigtig mange muligheder i funktionerne, og det er blandt andet her, du selv kan slippe kreativiteten løs.

Du kan også zoome ud, få hele omegnen med, og gøre byplakakaten til en helt personlig hjemstavnsplakat. Når du designer plakaten, er der et stort udvalg af stiltyper til kortet, størrelser, farvetemaer og skrifttyper til bynavnet. Det er virkelig kun fantasien, der sætter grænser. Og vi har sørget for, at alle kombinationsmulighederne komplimenterer og matcher hinanden.

Hos os i Plakata bliver den legende tilgang til æstetikken og billedmediet altid værdsat, og vi er super nysgerrige efter at se, hvad du finder på, når du laver din egen geografiske plakat. 

Dine egne ideer i en ramme, du vælger

Vi er også meget åbne overfor helt nye ideer. Og kunder, der kan se potentialet i vores designs er altid velkomne til komme med forslag og ny tanker. Vi hører meget gerne fra dig.

Det kan være nye muligheder for at tilpasse plakaterne, ideer til motiver, tekster og citater. Alt, hvad du tænker, vil gøre sig godt i lækkert tryk i en ramme på væggen. 

Du kan finde inspirationen i vores allerede store sortiment eller helt andre steder, og sammen kan vi lade ideerne og den gode sans for design kan gå hånd i hånd. 

Høj kvalitet og bæredygtig papirproduktion

Hos Plakata ønsker vi ikke at gå på kompromis med bæredygtigheden, og vi forsøger at sætte det mindst mulige CO2-aftryk, vi kan. Derfor er vi meget bevidste om alle de fysiske elementer, der indgår i vores produktion og forretning. 

Plakata har et tæt samarbejde med Skejby Trykkeri, hvor alle vores plakater bliver trykt i skarp og god kvalitet. Ligesom os, har de nemlig også miljøet og bæredygtigheden for øje i det, de laver.

Alle vores plakater bliver trykt på miljøvenligt, FSC-certificeret papir. Og emballagen på vores produkter er lavet i genbrugsmaterialer. Alle sammen ting, der med til at mindske det fælles CO2-aftryk på klimaet.

FSC er en international mærkningsordning for virksomheder og producenter, der bruger eller fremstiller trævarer og papir. Mærket repræsenterer et bredt og dybgående bæredygtighedssyn, og det sikrer blandt andet, at der ikke går mere træ til papirproduktionen, end de givne skove selv kan gendanne. 

Desuden bliver der lagt vægt på, at skovbruget skal fungere på en måde, der er så skånsom som muligt for det øvrige plante- og dyreliv. Principperne bag mærkningsordningen dækker også områder som arbejdstagerforhold og oprindelige foks rettigheder.

Papirvarer, der lever op til FSC’s standarter, er produkter, som du kan købe med god samvittighed. Og som virksomhed er det noget, vi sætter meget stor pris på.